LifeRoom-teknik som sammanför inomhus och utomhus

Från att solen skiner på ett pittoreskt landskap till en stjärnspäckade natthimlen, att få möjlighet ta moder natur och all hennes skönhet in i ditt vardagsrum är verkligt en fantastik upplevelse. Men de flesta föredrar att uppleva fördelarna med naturen utan att behöva oroa sig för någon oförutsägbart väder, irriterande insekter och andra bördor som kan komma med vistas utomhus.

Det är dags att kliva in i en värld av komfort och avkoppling som du aldrig skulle kunnat föreställa dig tidigare. Känna hur alla dina sinnen vaknar till liv, medans du ligger i en lugn plats där du har total kontroll över din omgivning. Välkommen till LifeRoom® – din nya utomhus relax.

LifeRoom låter dig njuta av din bakgård igen oavsett vad det är för aktivitet, Motionera eller träna, Äta middag eller underhållning, eller kanske bara koppla av, ensam eller med familj och vänner. Med LifeRoom kan du uppskatta allt du älskar med att vara utomhus, med alla bekvämligheter du har inomhus.

LifeRoom® kan vara en idealisk teknik för din semester hem också. Om du planerar att tillbringa perfekt semester på din favorit destination i din ideala hem, då denna teknik kan ta in stora fördelar.

LifeRoom unika Smooth Glide motoriserade skärmar kan höjas för en till synes oändlig utsikt, eller sänkas för avskildhet eller skydd. Med skärmarna uppe, är LifeRoom en vidöppen fristad. Om du vill ha det lite privat, är allt du behöver göra att sänka sidoskärmarna. När insekterna kommer fram, sänka alla skärmar och njut av vyn utan hot om skadedjur eller oönskade väderförhållanden.

Alla skärmar kan styras med ett enkelt tryck på en knapp, men LifeRoom har också ett sofistikerat LED-belysningssystem som kan förvandla din trädgård till en privat fest med både atmosfär och ett eget VIP rum. LifeRoom skärmarna är unikt utformade för att även fungera som fantastiska projektionsskärmar för att göra den till en hemmabio. Samla ihop barnen och dina grannar eftersom LifeRoom ger dig med skärmar som kan konkurera med den lokala biografen. Föreställ dig att titta Bio- kvalitets filmer, tv-program och sportevenemang mitt i din egen trädgård!

Det enda som är bättre än att ha ett LifeRoom är att ha ett LifeRoom med alla alternativ och tillbehör. Ditt LifeRoom kan skräddarsys av proffs för att vara lika unik som du är. Väderbeständigt aluminium finns i två utföranden, ceder eller djup drivved. Din tråkig, vanlig bakgård kan omvandlas till en oas som direkt speglar din personliga smak. Detta är inte bara ett otroligt sätt att förlänga ditt vardagsrum och öka värdet på ditt hem, men också att uppgradera både dig och din familjs livskvalitet.

Lämna ett svar