Driftsäkra och effektiva reningsverk från Kingspan

Är du i behov av ett reningsverk? Känner du dig osäker på vilket alternativ som är rätt för dig? Då kan du känna dig lugn, Kingspan har över 60 års erfarenhet inom branschen. Vårt erfarna team hjälper dig från valet av rätt anläggning till service och underhåll.

BioDisc® BA -BD Minireningsverk

BioDisc®-systemet är en utmärkt lösning när septiktanken inte räcker till. Den använder sig av en roterande biologisk kontaktor teknik. Detta är en väl beprövade teknik som garanterar kontinuerligt höga prestanda samt problemfri avloppsrening.

BioDisc® BA-BD är utformat att rena avlopp så att resultatet uppfyller alla branschens krav så väl som nationella och internationella standarder.

BioDisc® BD-BM Kommersiellt Reningsverk

BioDisc® BD-BM är det något större reningsverket som framför allt tillämpningar kommersiellt bruk – såsom kontor, pubar & hotell, hela vägen upp till campingplatser och industribyggnader.

Kommersiell verksamhet som använder tvättmedel, rengöringsmedel och kemikalier kan utsätta avloppsreningsprocessen för hårda påfrestningar. Avloppsstyrka från cocktailen kräver en högre behandlingskapacitet än en som är tillämpad för endast bostadsområden.

I dessa fall kan vi ge råd om bästa möjliga behandling och BioDisc® reningsverket kan möta dina krav på ett effektivt och kostnadseffektivt sätt.

Den avancerade konstruktionen är ett av de större reningsverken i BioDisc®-serien, och garanterar en mycket hög prestanda, även bland de besvärligaste miljöerna.

BioFicient+ Minireningsverk

BioFicient är ett reningsverk som är särskilt framtaget för grunda anläggningsdjup, vilket innebär en diskret installation under mark. Med dess unika utformning så har den en mycket låg profil och en justerbar hals, som kommer att bespara både tid och kostnader vid installation.

BioFicient är en ekonomisk och säker lösning som medför långa driftkostnader för dina avloppsreningsbehov. Som med alla Kingspan produkter kan du förvänta dig en höga prestanda.

Du kan hitta mer information om alla dess produkter här!

Om Oss

Kingspan är ett företag som har funnits på den svenska marknaden sedan 2006 och ingår i Kingspan Group. Ett globalt bolag som idag har ca 13 000 anställda och kontor på 70 platser världen över. Vi på Kingspan vill växa med hjälp av tillgänglighet, kompetens och engagemang.

Lämna ett svar